Ervaring

Door het ondernemen in de  afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden.

Webwinkels

Als ontwikkelaar heb ik vele webwinkels mogen bouwen voor verschillende partijen, van de eenvoudige deurknoppenspecialist om de hoek tot de multinational van de grote tv reclames.
het volledige aspect beheer ik, van ontwikkeling van de grond af aan met maatwerk tot het gebruik van open source systemen als Magento, osCommerce, Prestashop, etc.

Zoekmachine Optimalisatie

Doordat ik al jaren aan webwinkels werk ken ik ook de verschillende facetten van het optimaliseren van webwinkels voor de vindbaarheid in zoekmachines. Deze zoekmachine optimalisatie technieken ken ik uit de praktijk en zijn altijd erg succesvol gebleken.

Conversie optimalisatie

Een webwinkel of website kan veel bezoekers hebben, maar zonder sales kan het doel volledig voorbijgegaan worden. Door middel van het optimaliseren van processen en de psychologische aspecten kunnen er vaak grote verbeteringen behaald worden. Een verbetering van 50% tot 300% heb ik al vaker mee mogen maken.

Content Management Systemen

Het beheer van een website kan een stuk eenvoudiger worden met een Content Management Systeem, of in het kort CMS. Met een CMS kunnen zaken van pagina’s tot met gebruikers of welke functionaliteit dan ook beheerd worden. Veel gebruikte systemen zijn onder andere Joomla, WordPress, Typo3 en Drupal.

SMS Diensten

Hoewel SMS een grote piek heeft gehad wordt het nog steeds veel gebruikt voor verschillende mogelijkheden. Het automatiseren en personaliseren van berichten geeft grote voordelen voor een organisatie. Een SMS bericht wordt nog steeds beter gelezen dan welk ander bericht dan ook en het is vaak nog directer ook.

Zoekfunctionaliteit

Grote databases kennen grote problemen, om een zoekmachine snelle te laten werken zijn verschillende technieken en aanpassingen mogelijk van een database-engine. Deze mogelijkheden vereisen specifieke kennis van de database systemen maar ook van aanvullende technieken zoals Sphynx.