Over mij

Geboren in 1984 in het zuidelijke Eindhoven in Noord Brabant, Nederland. Zoon van een hardwerkende vader en lieve zorgzame moeder waardoor ik de juiste normen en waarde heb meegekregen en weet wat hardwerken is maar ook zorgzaam kan zijn.

Tijdens mijn studie was ik liever bezig met ontwikkeling dan de trage wijze waarop een studie kan verlopen, innoveren en gaan waar andere nog niet geweest zijn is des te leuker. Tijdens de studie uiteraard ook begonnen met een eigen bedrijf, eerst startende als eenvoudige eenmanszaak welke later gevolgd werd door de tweemanszaak in de vorm van een bv.

In de tussentijd zijn er al veel meerdere vormen en bedrijven geweest, deze zijn allen succesvol maar niet allen meer in mijn bezit. Het is belangrijk om voorruit te kijken en nieuwe uitdagingen aan te gaan, ik ben ook niet bang om een nieuwe uitdaging met beide handen aan te pakken.

Het is belangrijk om ieder jaar te evalueren wat er bereikt is en welke doelen nog behaald dienen te worden. Door mijn 10 jaar ervaring als ondernemer heb ik meer geleerd en ben harder vooruitgegaan dan dat ik als eenvoudige ‘werknemer’ zou hebben kunnen doen. Ondanks dat ik regelmatig vragen krijg of ik niet op de loonlijst wil komen met zeer goede voorwaarden, zal dit mijn kennisgroei remmen waardoor mijn ambitie blijft liggen bij ondernemen.